OSEBNO TRENERSTVO

Če te zanima trening pod vodstvom osebnega trenerja, potem si na pravi poti. Zakaj trenirati z osebnim trenerjem? Ker je investicija v lastno zdravje, boljše počutje in lepo postavo najboljša investicija.

Osebni trener razpolaga z znanjem, ki ti bo pomagal doseči zastavljeni cilj, začne pa se z analizo potreb in želja. Ljudje smo se različni, zato je nadvse pomembna individualna obravnava, ki temelji na osebnem odnosu trenerja in vadečega.

Prednost treniranja z osebnim trenerjem je v prvi vrsti pravilna izvedba vaj, sicer tvegamo poškodbe sklepov ali mišic in pravilna izbira vaj glede na cilj programa. Napačno sestavljen program lahko poleg obilo slabe volje privede tudi do nepotrebne izgube časa, rezultatov pa ni in ni. Osnova za strukturiran vadbeni program in kvaliteten trening temelji na poznavanju anatomije oz. sestave človeškega telesa – zakonitost mišic, sklepov in gibalnih vzorcev. 

PREOBLIKOVANJE TELESA

Vadbeni program je popolnoma prilagojen zmožnostim, željam in zastavljenim ciljem posameznika: izguba maščobe, povečanje mišične mase, izboljšanje kondicije, vzdržljivosti in koordinacije, izboljšanje telesne drže …

CENIK

PAKET MESEC

Izdelava individualnega prehranskega in vadbenega načrta, nadzor in prilagoditve.
Trajanje: 1 mesec.

250 €

REZERVACIJA

PAKET VADBA

Izdelava vadbenega načrta,
prilagojenega vašim željam in sposobnostim.

70 €

REZERVACIJA

PAKET JEDILNIK

Izdelava prehranskega načrta z enomesečnim spremljanjem in napotki.
Trajanje: 1 mesec.

70 €

REZERVACIJA

PAKET JEDILNIK

Izdelava prehranskega načrta brez spremljanja.

50 €

REZERVACIJA

PRIJAVA

PODATKI O PRIJAVI

IZBIRA PAKETA