Mateja Mihelič – vodja in trenerka

univerzitetna diplomirana sinologinja | diploma in Professional dance (TCL) | AFP osebna trenerka in prehranska svetovalka

Ples je postal del mojega življenja. Skozi ples sem začela zavedati samo sebe in dobivati drugačen pogled na svet. Tako, da si danes ne morem predstavljati dneva brez plesa. Skozi močno voljo po doseganju ciljev je moj seznam dosežkov začel postajati vedno obsežnejši. Pogosto stati na odru, ter tako tekmovati ali nastopati me je spodbudilo, da sem začela resneje razmišljati o svoji plesni prihodnosti.

Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana sinologinja in diplomirana plesalka. Naziv diplomirana sinologija sem pridobila na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Medtem, ko sem za študij plesa odšla v tujino na priznano akademijo Cambridge Performing Arts, ki deluje v okviru Trinity Collega, London. V treh letih študija sem svoje znanje nadgradila na plesni, pevski ter dramski ravni. Že od malih nog sem obdana s plesom, dosegla sem številne dobre rezultate na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih v različnih disciplinah. Vse od hip hopa, disca do jazz baleta kot solistka, v paru, malih in velikih formacijah.

Plesno sem se izobraževala tudi na številnih delavnicah in seminarjih doma in v tujini. Izkušnje sem si pridobila tudi s plesno kompanijo Verve (Northern school of contemporary dance) v Leedsu. Med in po študiju sem plesala v različnih predstavah. Trenutno kot pedagoginja in koreografinja svoje plesno znanje prenašam na druge. Poučujem modern jazz in hip hop ter učim strokovni modul v programu predšolska vzgoja. Ples je pomemben del mojega življenja, ki me dopolnjuje in mi daje možnost, da se izražam brez besed. Kot je nekoč dejala slavna ameriška koreografinja Martha Graham je ples skriti jezik duše.

Vedno športnica po duši zadnja leta pa se tudi profesionalno ukvarjam z osebnim trenerstvom in vodenimi vadbami. Sem velika zagovornica zdravega načina življenja, pozitivne energije in zmernosti na vseh področjih življenja. 

Biti FIT pomeni, da se počutimo odlično v svojem telesu, da se zmoremo gibati, smo zdravi ter da smo si všeč ko se pogledamo v ogledalo.

Ko imaš rad tisto kar počneš te bo uspeh našel!

PREDSTAVE

Fame

Mumford  Theatre

Steven Grace

Money Maker

Mumford  Theatre

Rowen Hawkins

Stillness of the Mind

Mumford  Theatre

Jodie Blemings

Rhythm Electric

Corn Exchange

Theresa Kerr/Nikki Trow

The Pace of Change

Gordon Craig Leicester

Theresa Kerr/Ian Waller

Fierce

Mumford Theatre

Gareth Walker

Know

Mumford Theatre

Jodie Blemings

Showcase

The Studio Theatre at RADA

Mandy Montanez

Showcase

The Studio Theatre at RADA

Christina Andrea

LICENCE

QCF

Certificate in Fitness Instructing

AFP

Osebna trenerka

CoE

Joga

AFP

Prehranska svetovalka

Les Mills

Bodypump

CoE

Pilates

 

Les Mills

Bodybalance