POROČNI TEČAJ

Poročni plesni tečaj je namenjen pripravi mladoporočencev na njihov prvi ples kot zakonca na poročni dan. Ta tečaj ponuja strokovno usposobljene plesne učitelje, ki vam bodo pomagali pripraviti čudovit in nepozaben plesni nastop.

  1. Osnovni koraki: Tečaj se začne z osnovnimi plesnimi koraki, ki so primerni za poročni ples. Učitelj vam bo predstavil osnovne korake, kot so valček, foxtrot, swing, polka, salsa, drugi plesni slogi, ki se prilagajajo vašim željam.
  2. Koreografija: Glede na vaše želje in sposobnosti se bo s pomočjo plesnega učitelja ustvarila koreografija, ki se bo ujemala s pesmijo, ki ste jo izbrali za svoj poročni ples. Učitelj bo pomagal pri izbiri pravega ritma, sloga in premikov, da bo koreografija izrazila vašo osebnost in pristnost.
  3. Tehnične veščine: Med tečajem se boste naučili tehničnih veščin, kot so drža, ravnotežje, pravilno vodenje in sledenje ter prefinjeno izvajanje korakov. Plesni učitelj vam bo podal uporabne nasvete za izboljšanje tehničnih elementov vašega plesa.
  4. Samozavest in udobje: Poročni plesni tečaj je namenjen tudi izgradnji samozavesti in udobja na plesišču. Plesni učitelj vam bo pomagal premagati morebitne tremo ali negotovost ter vam dajal povratne informacije in spodbudo, da se počutite sproščeno in samozavestno med plesnim nastopom.
  5. Individualen pristop: Poročni plesni tečaj je prilagojen vam in vašim potrebam. Plesni učitelj se bo osredotočil na vaše želje, sposobnosti in stil ter prilagodil poučevanje v skladu s tem. To zagotavlja, da se boste naučili plesati na način, ki vam je najbolj prijeten in izraža vašo edinstvenost.

Poročni plesni tečaj je odlična priložnost, da se povežete s partnerjem skozi ples in ustvarite nepozabno izkušnjo na vaš poročni dan.

OTVORITVENI PLES

  • 4 plesne vaje (60 min) – cena 180 EUR
  • 6 plesnih vaj (60 min) – cena 230 EUR
  • individualna ura – 45 EUR

Za informacije in rezervacije pišite na info@mmstudioeleven.com ali na kontaktni obrazec.