BODYBALANCE

BodyBalance združuje elemente joge, pilatesa in tai chija v eno celovito vadbo za izboljšanje gibljivosti, moči, ravnotežja in sprostitve.

Med vadbo BodyBalance se izvajajo vaje za povečanje prožnosti in gibljivosti telesa, izboljšanje mišične moči in stabilnosti ter krepitev jedra telesa. Vključuje tudi elemente dihalnih tehnik, sprostitve in meditacije, ki pomagajo zmanjšati stres in izboljšati celostno dobro počutje.

BodyBalance je primeren za vse ravni kondicije, saj se intenzivnost in obremenitev prilagajata posameznikovim sposobnostim. Vadba je zasnovana tako, da ponuja prilagodljive možnosti vaj, ki omogočajo posameznikom, da se počutijo udobno in varno med vadbo.

Ključne koristi BodyBalance vadbe vključujejo izboljšanje telesne drže, moči in ravnotežja, povečanje gibljivosti in prožnosti, sprostitev uma ter zmanjšanje stresa. Prav tako pomaga krepiti mišice, izboljšati vzdržljivost ter spodbuja povezavo med dihanjem, gibanjem in umom.

Vadba BodyBalance je odlična za tiste, ki želijo razvijati telesno in mentalno ravnovesje ter se sprostiti po napornem dnevu. Program ponuja kombinacijo telesnih koristi in sprostitvenih tehnik, kar omogoča celovito skrb za telo in um.

Vadba poteka 1x na teden po 60 min.

URNIK

BODYBALANCE Les Mills poteka 1x tedensko 60min.

Termin: Četrtek, 18:00-19:00.

Lokacija: Medgeneracijski center Bled.

Opombe:

  • Število mest je omejeno.
  • Plačilo do 5. v mesecu za tekoči mesec.

CENIK ZA SKUPINSKO VADBO

1x TEDENSKO

60 minut

40€/mesec

3x TEDENSKO KOMBINIRANO

60 minut

60€/mesec

PRIJAVA

PODATKI O PRIJAVI

IZBIRA TERMINA IN LOKACIJE