SKUPINSKA VADBA

BODYPUMP

Bodypump je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo.

Bodypump z uporabo nizkih bremen in velikega števila ponovitev poskrbi za top trening celega telesa, kurjenje maščobe in pozitivno vpliva tudi na gostoto tvojih kosti.

Pri Bodypumpu se izvajajo vaje za vsako mišično skupino, kot so počepi, izpadni koraki, upogibanje rok, potiskanje, dvigi ter drugi funkcionalni gibi. Vadba je oblikovana tako, da vključuje veliko ponovitev z manjšo obremenitvijo, kar spodbuja vzdržljivost in izgradnjo mišic.

Nekaj ključnih koristi vadbe Bodypump vključuje:

 1. Krepitev mišic: Bodypump je odličen način za krepitev mišic celotnega telesa. Vadba vključuje uporabo uteži, kar pripomore k razvoju moči in vzdržljivosti mišic ter izboljšanju telesne postave.
 2. Povečanje vzdržljivosti: Sestavljen iz visokoenergijskih vaj, Bodypump spodbuja srčno-žilni sistem in povečuje vzdržljivost. Redna vadba vodi do boljšega srčno-žilnega zdravja in povečane vzdržljivosti pri vsakodnevnih dejavnostih.
 3. Kurjenje kalorij: Bodypump je tudi odličen način za izgorevanje kalorij. Visoka intenzivnost vadbe in uporaba uteži povečata metabolizem, kar omogoča učinkovito izgorevanje maščob in oblikovanje telesa.
 4. Izboljšanje drže in stabilnosti: Vaje, ki se izvajajo pri Bodypumpu, pomagajo izboljšati držo telesa ter okrepiti stabilizacijske mišice. S tem se zmanjšuje tveganje za poškodbe in izboljšuje telesna stabilnost.
 5. Skupinsko vzdušje: Bodypump se izvaja v skupinskih razredih, kar omogoča interakcijo in motivacijo med udeleženci. Skupinsko vzdušje spodbuja vztrajnost, zabavo in povezanost med vsemi udeleženci.

Vadba Bodypump je primerna za različne ravni kondicije, saj se obremenitev prilagaja posameznikovim zmožnostim. Slediteče strokovnemu vodstvu in postopnemu napredovanju boste lahko izboljšali moč, vzdržljivost in telesno pripravljenost.

Vadba poteka 2x na teden po 60 min.

URNIK

Bodypump Les Mills poteka 2x tedensko 60min.

Termin: Torek, 19:30-20:30 in četrtek, 19:30-20:30.

Lokacija: Fitnes N1, Bled

Opombe:

 • Število mest je omejeno.
 • Plačilo do 5. v mesecu za tekoči mesec.
 • Termini fiksni katerega izberete ob prijavi.

BODYBALANCE

BodyBalance združuje elemente joge, pilatesa in tai chija v eno celovito vadbo za izboljšanje gibljivosti, moči, ravnotežja in sprostitve.

Med vadbo BodyBalance se izvajajo vaje za povečanje prožnosti in gibljivosti telesa, izboljšanje mišične moči in stabilnosti ter krepitev jedra telesa. Vključuje tudi elemente dihalnih tehnik, sprostitve in meditacije, ki pomagajo zmanjšati stres in izboljšati celostno dobro počutje.

BodyBalance je primeren za vse ravni kondicije, saj se intenzivnost in obremenitev prilagajata posameznikovim sposobnostim. Vadba je zasnovana tako, da ponuja prilagodljive možnosti vaj, ki omogočajo posameznikom, da se počutijo udobno in varno med vadbo.

Ključne koristi BodyBalance vadbe vključujejo izboljšanje telesne drže, moči in ravnotežja, povečanje gibljivosti in prožnosti, sprostitev uma ter zmanjšanje stresa. Prav tako pomaga krepiti mišice, izboljšati vzdržljivost ter spodbuja povezavo med dihanjem, gibanjem in umom.

Vadba BodyBalance je odlična za tiste, ki želijo razvijati telesno in mentalno ravnovesje ter se sprostiti po napornem dnevu. Program ponuja kombinacijo telesnih koristi in sprostitvenih tehnik, kar omogoča celovito skrb za telo in um.

Vadba poteka 1x na teden po 60 min.

URNIK

BODYBALANCE Les Mills poteka 1x tedensko 60min.

Termin: Četrtek, 18:00-19:00.

Lokacija: Medgeneracijski center Bled.

Opombe:

 • Število mest je omejeno.
 • Plačilo do 5. v mesecu za tekoči mesec.
 • Termini fiksni katerega izberete ob prijavi.

PRIJAVA

PODATKI O PRIJAVI

IZBIRA TERMINA IN LOKACIJE