BodyPump Les Mills

Bodypump je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo.

Bodypump z uporabo nizkih bremen in velikega števila ponovitev poskrbi za top trening celega telesa, kurjenje maščobe in pozitivno vpliva tudi na gostoto tvojih kosti.

Pri Bodypumpu se izvajajo vaje za vsako mišično skupino, kot so počepi, izpadni koraki, upogibanje rok, potiskanje, dvigi ter drugi funkcionalni gibi. Vadba je oblikovana tako, da vključuje veliko ponovitev z manjšo obremenitvijo, kar spodbuja vzdržljivost in izgradnjo mišic.

Nekaj ključnih koristi vadbe Bodypump vključuje:

  1. Krepitev mišic: Bodypump je odličen način za krepitev mišic celotnega telesa. Vadba vključuje uporabo uteži, kar pripomore k razvoju moči in vzdržljivosti mišic ter izboljšanju telesne postave.
  2. Povečanje vzdržljivosti: Sestavljen iz visokoenergijskih vaj, Bodypump spodbuja srčno-žilni sistem in povečuje vzdržljivost. Redna vadba vodi do boljšega srčno-žilnega zdravja in povečane vzdržljivosti pri vsakodnevnih dejavnostih.
  3. Kurjenje kalorij: Bodypump je tudi odličen način za izgorevanje kalorij. Visoka intenzivnost vadbe in uporaba uteži povečata metabolizem, kar omogoča učinkovito izgorevanje maščob in oblikovanje telesa.
  4. Izboljšanje drže in stabilnosti: Vaje, ki se izvajajo pri Bodypumpu, pomagajo izboljšati držo telesa ter okrepiti stabilizacijske mišice. S tem se zmanjšuje tveganje za poškodbe in izboljšuje telesna stabilnost.
  5. Skupinsko vzdušje: Bodypump se izvaja v skupinskih razredih, kar omogoča interakcijo in motivacijo med udeleženci. Skupinsko vzdušje spodbuja vztrajnost, zabavo in povezanost med vsemi udeleženci.

Vadba Bodypump je primerna za različne ravni kondicije, saj se obremenitev prilagaja posameznikovim zmožnostim. 

Oprema: Na vadbi potrebuješ brisačo in vodo.

Vadba poteka 2x na teden po 60 min.

URNIK

Bodypump Les Mills poteka 2x tedensko 60min.

Termin: Torek, 19:30-20:30 in četrtek, 19:30-20:30.

Lokacija: Fitnes N1, Bled

Opombe:

  • Število mest je omejeno.
  • Plačilo do 5. v mesecu za tekoči mesec.
  • Termini fiksni katerega izberete ob prijavi.

CENIK ZA SKUPINSKO VADBO

1x TEDENSKO

60 minut

40€/mesec

2x TEDENSKO

60 minut

50€/mesec

3x TEDENSKO KOMBINIRANO

60 minut

60€/mesec

PRIJAVA

PODATKI O PRIJAVI

IZBIRA TERMINA IN LOKACIJE